+ 01145928421 SUPPORT@ELATED-THEMES.COM

De meest populaire stijlen voor je schuifdeurkast

HomeBlogDe meest populaire stijlen voor je schuifdeurkast

De meest populaire stijlen voor je schuifdeurkast

De 4 populairste stijlen voor je schuifdeurkast

Er zijn eigenlijk ontzettend veel mooie stijlen toepasbaar voor je schuifdeurkast. Door alle social media tegenwoordig worden we soms overgoten met veel diverse interieurinvloeden. Op deze manier is een keuze maken misschien niet altijd even makkelijk. Toch zijn de huidige interieurstijlen dusdanig divers dat ze goed uit elkaar te houden zijn. De diverse stijlen dragen ieder een naam en dat maakt het zoeken absoluut wat eenvoudiger! Benieuwd naar de leukste opties? Wij geven je de 4 populairste stijlen voor je schuifdeurkast!

 

  1. Industrial design

Het is misschien wel dé populairste stijl van dit decennium; Industrial Design. Steeds vaker wordt ons interieur aangepast op deze industriële invloeden. Bij Industrial Design ligt de focus op stoer, robuust, ruig en onbewerkt. Het type design doet je dan ook al snel denken aan de oude fabriekspanden. Bij deze stijl zijn de materialen met name van belang. Zo wordt er veel gebruik gemaakt van metaal, onbewerkt hout en onbewerkte (stenen) muren. De kracht zit hem in het ruige, toch strakke uiterlijk. De kleuren die goed samengaan bij Industrial Design zijn zwart, wit, grijs en houtkleur.

 

  1. Scandic design

Nog zo’n knaller die menig stijl-liefhebbend-hartje sneller doet kloppen, het minimalistische Scandic design. We zeggen het eigenlijk al, het omvat minimalisme in zijn puurste vorm. Het is niet voor niets een van de populairste stijlen voor je schuifdeurkast. Veel mensen willen graag een rustige uitstraling in hun huis, zodat ze zich fijn terug kunnen trekken en zich zen voelen. In het Scandic design komen zachte contouren en fijne kleuren prachtig terug, waarbij ook gebruik gemaakt wordt van natuurlijke materialen. Er wordt veel gebruik gemaakt van simplistische ladekasten en een strakke vormgeving. Het passende kleurenpakket bestaat uit wit, grijs en hout, maar soms ook zwart.

 

  1. Landelijk design

Een van de meest gebruikte, populairste stijlen voor je schuifdeurkast is waarschijnlijk het Landelijk design. Het lijkt enigszins op het Scandic design, maar kan toch net wat ruiger aangepakt worden. In het Landelijk design zien we vaak houten balken terugkomen in plafonds en wat robuuste toevoegingen in deurbeslag en schuifdeursystemen. De invloeden van deze stijl hebben hun herkomst te danken aan oude boerderijen. De gebruikte kleuren zijn veelal wit, houtkleur, beige, bruin en zwart.

 

  1. Classic design
    Een eigentijdse stijl, maar toch ook helemaal van nu is het Classic design. Dit is een van de populaire stijlen voor je schuifdeurkast die je veel terugziet in bijvoorbeeld oude grachtenpanden. De schuifdeuren zijn klassiek vormgegeven met perfect rechte freeslijnen. Daar staan ze van oudsher al om bekend. Wat betreft Classic design is er eigenlijk geen vast kleurpatroon aan te duiden, omdat het een hip karakter heeft ontwikkeld. Toch is het design nog steeds goed te herkennen aan de kleuren beige, wit en bruin. Wie wil er nou niet zo’n luxe kledingkast? Alles is mogelijk!

 

Benieuwd naar meer? Neem contact op met Wilmar Maatwerk

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over de mogelijke stijlen? Wij geven je graag advies. Naast de bovengenoemde populairste stijlen voor je schuifdeurkast, zijn er uiteraard nog veel meer mooie mogelijkheden. Wilmar Maatwerk denkt graag met je mee. Neem contact op met ons via 06-52634562 of stuur een mail naar info@wilmarmaatwerk.nl.