+ 01145928421 SUPPORT@ELATED-THEMES.COM

Kledingkast op maat

HomeKledingkast op maat

Kledingkast op maat: Uw perfecte kast

Heeft u altijd al een inloopkast gewild? Dat kan geregeld worden door Wilmar Maatwerk! Wij zijn specialist in een kledingkast op maat maken. Wilmar Maatwerk luistert naar uw wensen en bekijken de ruimte om te zien wat de mogelijkheden zijn. Op maat gemaakte kasten bieden bijna altijd een oplossing. Doordat de kast aan de hand van de beschikbare ruimte wordt gemaakt, kan deze zo gebruiksvriendelijk mogelijk ontworpen worden. Tevens kan de ruimte zo efficiënt mogelijk ingedeeld worden met behulp van verschillende deuren en materialen. Wilmar Maatwerk zorgt ervoor dat u het meeste uit uw ruimte haalt en en het meeste in uw kast kunt stoppen!

Uw kledingkast op maat door Wilmar Maatwerk

Wilmar Maatwerk is uw partner voor uw kledingkast op maat. Onze professionals hebben ruime ervaring en leveren altijd kwalitatief maatwerk af. Een kledingkast op maat wordt in samenspraak gemaakt. Dat doen we door eerst een kennismakingsgesprek te hebben. In dit gesprek worden al uw wensen en ideeën besproken om later uw ideale kledingkast op maat te kunnen maken. Uw wensen worden vervolgens verwerkt in ons tekenprogramma om zo een 3D-visualizatie te kunnen maken. Zo kunt u direct zien wat het beste werkt en hoe het er ongeveer uit zal gaan zien. Tot slot komt er een expert van Wilmar Maatwerk bij u thuis langs om een opmeting te doen. De nauwkeurig gemeten maten worden weer ingevoerd in ons tekenprogramma om een bindend voorstel te kunnen maken.

Wilmar Maatwerk: Neem contact op voor uw kledingkast op maat

Wilt u een kledingkast op maat laten maken door Wilmar Maatwerk? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch te bereiken op het nummer 06 – 5200 4882. Op onze website vindt u tevens een contactformulier. Als u deze invult dan nemen wij spoedig contact met u op.

Het is ook mogelijk onze showroom in Almere te bezoeken, zodat u ons maatwerk rustig kunt bekijken en een goede indruk kunt opdoen. Onze showroom is van maandag tot en met zaterdag geopend. Maakt u wel eerst een afspraak, zodat wij de tijd voor u hebben en u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.