+ 01145928421 SUPPORT@ELATED-THEMES.COM

Over ons

HomeOver ons

Kasten kopen bij Wilmar Maatwerk: uw specialist

Familiebedrijf sinds 1999

Bij Wilmar Maatwerk bent u aan het juiste adres wanneer u een nieuwe kast wilt kopen. Wij helpen u bij het ontwerp en de montage van kasten en deuren, maar ook met eventuele aanverwante verbouwingswerkzaamheden zoals het installeren van (glazen)wanden en diverse plafonds. Wilmar Maatwerk is onderdeel van Wilmar Afbouw, een familiebedrijf dat al meer dan 20 jaar werkzaam is in de afbouwbranche. In 2011 begon Wilmar Maatwerk als dealer met een showroom van onder andere Noteborn kasten en schuifdeuren. Ons team met specialisten staat voor u klaar en luistert naar uw specifieke wensen. Zij gaan te allen tijde professioneel te werk en komen altijd de gemaakte afspraken na. Wat u zoekt, kunnen wij voor u maken. Tijdens het project heeft u één contactpersoon die zelf ook daadwerkelijk werkzaam is op het project.

Bent u benieuwd naar hoe wij uw droomontwerp gaan realiseren? In het stappenplan hieronder staat het proces in 5 stappen vermeld. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat uw interieur helemaal compleet gemaakt wordt met een prachtige kast, wand of schuifdeur. Om er zeker van te zijn dat we op één lijn zitten, maken we na het kennismakingsgesprek een 3D-visualisatie in ons tekenprogramma. Via deze weg heeft u gelijk een beter beeld bij uw nieuwe kast.

In 5 stappen naar uw droomontwerp

1.

Stap 1: het kennismakingsgesprek
Tijdens dit gesprek bespreken we uw wensen en vertalen we deze samen met u naar uw exclusieve Maatwerk meubel.

2.

Stap 2: de 3D-visualisatie
Met behulp van ons tekenprogramma wordt een 3D-visualisatie gerealiseerd, zodat u een goed beeld krijgt van uw droomontwerp.

3.

Stap 3: de inmeting aan huis
Wij komen bij u thuis of op kantoor om alle maten nauwkeurig op te meten en verwerken deze in het tekenprogramma tot een definitief voorstel.

4.

Stap 4: de productie
Uw meubel en/of meubels worden op maat gemaakt en kunnen al binnen zes tot acht weken op een afgesproken datum worden geleverd.

5.

Stap 5: de montage
Onze monteurs komen bij u op locatie om het meubel, het complete kastinterieur of de schuifdeuren te monteren.

Diverse kasten kopen

Wilmar Maatwerk is gespecialiseerd in diverse kasten op maat voor elke (werk)plek op kantoor of bij u thuis. Zo kunt u bij ons terecht voor maatwerk kasten, inloopkasten, ladekasten, schuifdeurkasten, draaideurkasten en wandkasten. Opbergruimte heeft u nooit genoeg en daarom bieden onze kasten de mogelijkheid om spullen beter te ordenen. In een ideale kast kunt u spullen of kleding opbergen zodat u extra ruimte overhoudt. Normaliter wordt een kast tegen de wand van uw ruimte geplaatst zodat deze zowel optisch als functioneel actief is binnen uw interieur. Wij ondersteunen u dan ook als het gaat om de inrichting van het pand. Tegenwoordig kan het best lastig zijn om een huis of kantoor op een originele manier in te richten door het enorme aanbod. Het is daarom aan ons de taak om u te adviseren waar nodig om uw interieur naar een hoger niveau te tillen!

 

Nieuwe kast kopen? Krijg ook interieuradvies bij Wilmar Maatwerk!

Bent u overtuigd en wilt u graag een nieuwe kast kopen of een schuifdeur bestellen bij Wilmar Maatwerk? Kom in contact met onze kasten specialisten en bespreek wat uw wensen zijn. De naam Wilmar Maatwerk zegt het al: wij leveren maatwerk kasten die perfect aansluiten op uw interieur. U kunt daarom ook altijd bij ons terecht voor interieuradvies. Het is mogelijk om telefonisch contact op te nemen met ons via het telefoonnummer 06-46432505. Stuurt u liever een mail? Dit kan door te mailen naar info@wilmarmaatwerk.nl. Tot snel!